+31 10 2801000 [email protected]

mainportmagazine-wordcloud

 

In 2017 verschijnt Mainport Magazine 7 keer:

Nr. 1 – 1 maart 2017 – Offshore & Energy
Het zijn gouden tijden voor offshore wind. De bouw van windmolenparken op zee moet niet alleen een groot deel van Nederland van energie gaan voorzien. Het moet ook de Nederlandse offshorebedrijven redden die in grote problemen zijn geraakt door de malaise in de olie- en gasindustrie. Windmolenparken bieden nieuwe kansen en de baggeraars uit de offshore-industrie lopen voorop in de transitie van olie en gas naar windenergie op zee.

Nr. 2 – 3 mei 2017 – Scheepsbout en Maritime Industry 2017
Dit nummer staat in het teken van de beurs Maritime Industry 2017. Nederland is dé hotspot van de maritieme sector in Europa. Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche.

Nr. 3 – 28 juni – Douane & Security
Hoe is het gesteld met de veiligheid van de havens? Welke verdachte zaken komen er de haven in en gaan de haven uit. Welke organisaties houden zich bezig met de douane zaken en de veiligheid van de havens? Meer hierover in deze editie van Mainport Magazine.

Nr. 4 – 6 september 2017 – Maritieme dienstverlening
In deze editie ruime aandacht voor de maritieme dienstverlening. In de afgelopen jaren in deze tak van sport een flinke verandering ondergaan. Welke dienstverleners zijn er nu allemaal? Zij doen hun verhaal!

Nr. 5 – 4 oktober 2017 – Havens & Terminals
Zoveel mensen met een passie voor haven. Welke havens zijn in ontwikkeling en hoe ziet de toekomst eruit van de terminals

Nr. 6 – 1 november 2017 – Europort 2017
Dit nummer staat in het teken van de Europort 2017. Van 7 t/m 10 november 2017 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw. Europort heeft een sterke focus op special purpose schepen, inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten.

Nr. 7 – 6 december 2017 – Binnenvaart
Hoe is het gesteld met de binnenvaart? Welke uitdagingen zien de binnenvaartschippers en zijn er kansen voor de toekomst? Deze editie gaat in op het onderwerp binnenvaart.

Het schema met meer informatie over de advertentiemogelijkheden kunt u hier downloaden.

Uw Contactpersoon

Petra Glansdorp
[email protected]
Tel: +31 10 280 1030
Mob: +31 6 213 701 44